Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2008

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση για τους BEAT

29-Οκτ-2008: Beatnik βραδιά από το blog "Οι.. Barouak" @ Guerrilla Cinematography, Αθήνα.

Αλέξης Δάραςal barouak
Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση "Βραδιά Beatnik" που έγινε στο χώρο Guerrilla Cinematography στις 29-Οκτωβρίου-2008. Τεχνικά μιλώντας, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με TMAX 3200ASA στον χαμηλό φυσικό φωτισμό του χώρου (σε αυτό οφείλεται ο χονδρός κόκκος / χαμηλή ανάλυση).

Αναδημοσιευση απο το eggs.in.art.
Ευχαριστουμε τον Γιωργο Γιαννοπουλο που κρατησε στην μνημη μας αυτην την εκδηλωση με αυτες τις ομορφες φωτογραφιες.

al.barouak

1 σχόλιο:

  1. πάντως να πω την αλήθεια ήμουν αρκετά ντροπαλός στην εκδήλωση στο να σηκώσω την κάμερα και να αρχίσω να φωτογραφίσω..

    εκτός από τους ομιλητές ήθελα να φωτογραφίσω και από κοντά το κοινό και το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο "αδίστακτος".

    Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι εκεί ήταν καλλιτέχνες δηλαδή => επιδειξίες (ένας καλλιτέχνης δεν είναι σε πολύ μεγάλο μέρος επιδειξίας;;) άρα δεν θα είχαν πρόβλημα να τους φωτογράφιζα.. Στην επιδειξία οφειλόταν το "εκκεντρικό" παρουσιαστικό των περισσότερων, το οποίο με κέντριζε να φωτογραφίσω ή όχι; ;-)

    Κάποιος επίσης στο τέλος, μου έκανε σχόλιο ότι φωτογραφίζω μόνο γυναίκες; (!) Εδώ είναι το "contact sheet" με όλες τις φωτογραφίες που τράβηξα στην εκδήλωση και φαίνεται το ακριβώς αντίθετο ;-) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή