Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2007

μαγικό λεωφορείο



απαγγελία από το
βιβλίο του Τέου Ρόμβου
"τρία φεγγάρια στην πλατεία"

video-al barouak

music murcof:memoria martes

5 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο λεωφορείο ήταν πάντα στο μυαλό μου σαν μύθος. Μια το τραγούδι «Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο… να κάνεις βόλτες με το magic bus», μια σκόρπιες πληροφορίες από μεγαλύτερους μου για την ύπαρξη του, δημιουργήθηκε στο μυαλό μου μια ονειρική κατάσταση με ατελείωτα ταξίδια. Ταξίδευα με το «μαγεμένο» μυαλό μου φτιάχνοντας χάρτες και πορείες. Ώσπου μεγαλώνοντας άρχισα να ταξιδεύω κανονικά και σιγά-σιγά το εφηβικό μου εργοστάσιο ονείρων, μαζί και το μαγικό λεωφορείο άρχισαν να σβήνουν μέσα μου.
    Όταν όμως ο μύθος και η πραγματικότητα αρχίζουν και συνυπάρχουν σκάνε σαν πυροτέχνημα! «Το μαγικό λεωφορείο ξεκινούσε από την Ολλανδία και έφτανε μέχρι την Ινδία… Το έπαιρνα όταν δεν είχα λεφτά για να έρθω εδώ…» Τα λόγια του Τέου ήταν σαν σπινθήρες, ξαφνικά μπροστά μου ένας συνταξιδιώτης από τα εφηβικά εκείνα όνειρα. Όνειρα και μύθοι που δεν είχαν ιππότες και βασιλιάδες αλλά εξεγερμένους και ταξιδευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ΄σαι καλά. σε λίγες ώρες θα είμαι θεσ/νικη! καλές γιορτές να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ήξερα ότι είσαι κουλτουροδήθεν, Αλ, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι εκτός των άλλων έχεις Jazzέψει;...

    Ή μήπως έχω Jazzέψει εγώ;! ΧΙΚ!!!

    Αυτά είναι θέματα, ξύπνα ρε!!!
    Άκου να μαθαίνεις:
    «Ο Κώστας Μαρτάκης, η Καλομοίρα Σαράντη και η Χρύσπα είναι και επισήμως οι τρεις υποψήφιοι για την ελληνική εκπροσώπηση στον 53ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι στις 24 Μαΐου του 2008.»

    Μπουχαχαχχαχαχα!!

    ΥΓ. Χτες στην προβολή των videoποιημάτων είχε μεγάλη φάση... Η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει στην Κατεχάκη... 54!


    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή