Παρασκευή, Απριλίου 24, 2009

Φωτογραφίες από την εκδήλωση για Το 13ο Υπόγειο στην Πρέβεζα

Με σόκαρε ευχάριστα, η εκδήλωση στην Πρέβεζα. Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και άγνωστοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα. Προβληματισμένα, συγκινημένα, χαρούμενα πρόσωπα άκουσαν σιωπηλά τους ομιλητές που ήταν καταπληκτικοί. Τους ευχαριστώ πολύ, για όσα όμορφα είπαν σχετικά με την πλοκή, τη φαντασία, το ερωτικό στοιχείο του βιβλίου, αλλά κυρίως γιατί αποκωδικοποίησαν και τόνισαν τις κοινωνικοπολιτικές μου θέσεις για τη γενιά μας και το σύστημα. Η βραδιά έκλεισε κάνοντας σπονδή με τσίπουρο στο άγαλμα του Καρυωτάκη...
Τους ευχαριστώ όλους, μέσα απ την καρδιά μου.





8 σχόλια:

  1. Μπράβο, Βαγγέλη! Το αξίζεις!

    Κάνε άλλη μια στην Αθήνα βρε, τώρα που έφτιαξε ο καιρός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ renata
    Έννοια σου, επειδή η πρώτη ήταν για τα γεννητούρια και δεν ήταν καθώς πρέπει (χωρίς ομιλίες δηλαδή) κανονίζω μια νέα στην Αθήνα με ομιλίες στις 13 Μάη. Πρώτα ομιλίες, μετά ποτά και λοιπά κι όλα καλά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαμω! μπραβο man!αμα σε αποδεχεται η γενεθλια πολη σου ειναι super! αντε και 13 Μαη θα γινει των Barouak!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7:22 μ.μ.

    Στην επαρχία όλα είναι πιο θερμά. Μια φλόγα διατηρείται άσβεστα ανθρώπινη και μια δίψα ανεξάντλητη παραμένει γνήσια απέναντι προς ό,τι θεωρείται εκεί σπάνια συγκίνηση.

    Η πόλη με την τερατώδη της ψύχρα αδιαφορεί συνήθως γιατί έχει συνηθίσει ή έχει ένα τεράστιο Εγώ ώστε αδυνατεί να κοιτάξει το Εσύ.

    Παρ' όλα αυτά, στις 13 Μαΐου κάτι θα γίνει και κάποιοι θα το αφουγκραστούνε. Θα είναι σπάνιο, ακόμη και για έναν άνθρωπο της πόλης.

    Έρωτας, φαντασία, της αλήθειας παραμύθι και παρωδία θα βρούνε το δρόμο τους. Όπως οι κοινωνίες; (Οι προσωπικές και οι πολιτικές...) Για να δούμε.

    Καλοτάξιδο το "13ο υπόγειο" και ευοίνωνο.

    Και μη μασάτε, κύριε vita mi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ al barouak
    Όσο υπάρχει αλκοόλ, υπάρχει ελπίδα που λέει και ο φίλος Μαμαλούκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ exwtiko
    Είναι αλήθεια ότι στην επαρχία τα πράγματα και τα θάματα αποκτούν άλλη αξία, ίσως την πραγματική, ίσως εκείνη που βλέπεις μόνο πάνω από μαγικό χαλί.

    Ευχαριστώ για τις ευχές
    Στις 13 Μάη στο bacaro θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα.
    Για το πόσο καλή θα είναι η παρουσίαση, δεν μπορώ να εγγυηθώ, για εκείνο όμως που θα ακολουθήσει, βάζω το χέρι μου στη φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή