Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2022

Παρουσίαση του νέου μου βιβλίου Παγωμένα Πέλματα

 


Αυτή την Πέμπτη θα την "κάνουμε... ταράτσα". Ω, ναι, ορθά διαβάσατε, τη μαγική Πέμπτη του Ιούνη (που ο μήνας θα έχει 9) το γιορτάζουμε γιατί κυκλοφορούν τα ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ (εκδ. Ψυχογιός). Πού; Μα στην... ταράτσα του Όμικρον 2 στο Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός, Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων). Στις 7.30 μ.μ ακριβώς! Για το βιβλίο θα συνομιλήσω με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Kostas Stoforos ενώ... (εδώ έρχεται το μεγάλο "ενώ") την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με θεατρικό δρώμενο oι σπουδαστές του α’ έτους της @δραματική σχολή «Δήλος – Δήμητρα Χατούπη», υπό την καθοδήγηση του Theodosis Skarvelis. Εννοείται πως θα ακολουθήσουν ποτάρες, μουσικάρες και ανάλογα χορευτικά δρώμενα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ευχαριστούμε για όλα Ioanna Petridou)

Και μια φωτογραφία από το δρώμενο που ετοιμάζουν οι σπουδαστές της σχολής.

Και το ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η υπαστυνόμος Σοφία Μήτση νομίζει πως είναι τυχερή. Το όνειρό της να πάρει μετάθεση στο Ανθρωποκτονιών επιτέλους πραγματοποιείται και είναι σίγουρη ότι η ζωή της θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο προϊστάμενός της, όμως, καυχιέται ότι βάζει τα θηλυκά στη θέση τους και την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.

Την ημέρα που η Σοφία αναλαμβάνει υπηρεσία, μια γυναίκα εντοπίζεται νεκρή στο διαμέρισμά της – και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αναζητώντας τη διαλεύκανση του μυστηρίου, η Σοφία θα οδηγηθεί σε σκοτεινά στενά της Αθήνας και του Πειραιά. Τα βήματά της θα διασταυρωθούν με εκείνα του Θωμά Δήμου, πρώην δημοσιογράφου και νυν ιδιωτικού ερευνητή. Και οι δύο μάχονται να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος, μπλέκουν σε παγίδες του παρόντος και αναμετρώνται με τα όριά τους. Κάποιος δολοφονεί γυναίκες που αστράφτουν στις οθόνες των κινητών και παίζει πόκερ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συναρπαστικοί ήρωες και ανατρεπτική πλοκή σε ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για την αξία της φιλίας και τη μάχη των φύλων σε μια Αθήνα που ανοίγεται στη θάλασσα.

3 σχόλια: